Op zoek naar nieuwe ankers om door te gaan

Misschien is jouw verlies al langer geleden. Ben je nu zoekende omdat je ankers zijn weggeslagen. Datgene of diegene die van wezenlijk belang was voor jou is weggevallen. Daardoor word je volledig teruggeworpen op jezelf: wie ben ik? Wat wil ik? Komt dit ooit nog goed? Hoe word ik (weer) gelukkig? Door rouw en verlies kom je anders in het leven te staan. Op tijd steun en hulp zoeken bij een ervaringsdeskundige en professional voor troost en begeleiding, helpt je nieuwe ankers te vinden en door te gaan met jouw levensreis.

Rouwcoach als gesprekspartner en veilige basis

Als rouwcoach bied ik jou troost en luister ik naar jouw verhaal. Ik reik je gereedschappen aan om met veerkracht en vitaliteit te herstellen. Om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. En om jouw levensreis te vervolgen. Met mijn ervaring als coach bij veranderingen en mijn persoonlijke ervaringen met verlies en rouw, help ik je door de juiste vragen te stellen en samen op zoek te gaan naar wat voor jou het beste pad is.

Hoe werk ik

Professioneel, betrokken en inlevend. Als veilige basis en begeleider ondersteun ik jou op een open en integere manier bij deze persoonlijke transitie. Door goed en met aandacht naar je te luisteren, zodat je je helemaal kunt uitspreken. Hierbij komen alle aspecten van rouw aan bod: emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel. Zo ontdek je, eigenlijk op eigen kracht, de antwoorden op je nieuwe vragen. Kies de gespreksvorm waar jij je goed bij voelt:


Troostwandeling

Wandelen verbindt ons met de natuur en met elkaar en kan daardoor een bron van troost zijn.

Persoonlijk gesprek

De persoonlijke gesprekken kunnen in Noordwijk of bij jou in de werkomgeving plaatsvinden.

Online videogesprek

Online gesprek is zeker mogelijk. Als kennismaking of omdat het je gewoon beter uitkomt.

Rouwretreat 1-1

De kracht van even ertussenuit in de heilzame natuur met tijd, zorg en aandacht voor jouzelf werkt helend.

Tarieven/vergoedingen

De persoonlijke begeleiding door de rouwcoach helpt jou je verzuim te verminderen, sneller te herstellen en goed te (blijven) functioneren op je werk. Informeer naar de mogelijkheden voor vergoeding bij je leidinggevende of hr-manager. 

De gesprekken of begeleidingstrajecten en kosten zijn altijd op maat en in gezamenlijk overleg. Afhankelijk van jouw behoefte kan ik je doorverwijzen naar professionals in mijn netwerk die aansluiten bij de support die jij op dat moment nodig hebt.